Heeft u in de zomer ook last van uw voeten?

 

Wij kunnen u helpen, met op maat gemaakte slippers.  

1 juni 2018

In samenwerking met Sandalinos kunnen wij voor u op maat gemaakte slippers maken. U kunt kiezen uit 10 modellen en volledig personaliseren in de kleuren die u wenst.

 

Deze slippers worden door de ziektekostenverzekering gedeeltelijk of volledig vergoedt. Omdat wij direct toegankelijk zijn, heeft u geen verwijzing nodig van uw verzekering.

 

U bent van harte welkom om een afspraak te maken.

Presentatie 23 april 2018 `Oei, ik groei`

Sportblessures bij kinderen en de rol van de Podotherapeut in herstel en preventie. 

12 april 2018

Steeds meer kinderen lopen (sport)blessures op. In een periode van zes jaar tijd is het jaarlijks aantal blessures bij kinderen gestegen met 76%. Waarom is deze verontrustende ontwikkeling? Welke blessures en klachten komen veel voor bij kinderen en wat is de oorzaak? Waarom herstelt het ene kind beter dan het andere? En welke rol kunnen wij als Podotherapeut spelen in herstel en preventie?

 

In een boeiende avond, probeer ik u als Podotherapeut antwoord te geven op al deze vragen.

 

U bent van harte welkom: Maandagavond 23 april van 19 – 2100 u in onze vestiging Gezondheidscentrum het Zand te Utrecht.

 

U kunt zich aanmelden voor deze avond,  via secretariaat@vmch.nl of bellen naar 0348 – 460 507.

Geen vestiging meer in Medisch Centrum Oudewater maart 2018

24 februari 2018

Gezien onze uitbreiding in een andere vestiging, hebben we sinds 24 februari 2018 geen vestiging meer in Medisch Centrum Oudewater. U kunt wel terecht in onze vestiging in St Antonius Ziekenhuis in  Woerden of Gezondheidscentrum het Zand in Utrecht.