Foto klachten

AlGEMENE KLACHTEN

Met welke klachten kunt u bij ons terecht:

  • Klachten aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, heup en rugklachten.
  • Alle voorkomende klachten aan uw voeten.
  • Specifieke klachten en blessures bij kinderen.
  • Sportblessures.
  • Klachten aan de voeten, benen en rug, die arbeid gerelateerd zijn.
  • Klachten bij mensen met reuma.
  • Teenklachten, zoals pijnlijke likdoorns en drukplekken.

Welke klachten?
De ene klacht is de andere niet. Naast de algemene klachten behoren sommige klachten tot de categorie ‘complexe klachten’. Het betreft klachten aan uw bewegingsapparaat, die zich nog niet op reguliere wijze hebben laten oplossen. Er is meer expertise en aandacht nodig om tot een adequate aanpak en herstel te komen. Voet Medisch Centrum Heijgele zet haar ruime ervaring en hoog kennisniveau in om tot de oplossing van uw klachten te komen.
Door de complexiteit van de aandoeningen aan gewrichten kunnen klachten van uiteenlopende aard zijn. Klachten van het bewegingssysteem hebben doorgaans een grote impact op uw functioneren in het dagelijks leven. Onze inzet is erop gericht om met u de pijn en de bijkomende beperkingen weg te nemen, en de kans op herhaling tot een minimum terug te brengen. Daartoe brengen wij in aanvang uw klachten in kaart via een anamnese, een bijbehorend onderzoek met behulp van test- en meetapparatuur. Op deze wijze onderbouwen wij de behandeling en kunnen we een beter resultaat boeken.

Bijna iedere ziektekostenverzekeraar vergoedt via de aanvullende verzekering podotherapie, echter worden er verschillende vergoedingsregelingen gehanteerd. Podotherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) worden erkend door de zorgverzekeraars. Voet Medisch Centrum Heijgele is lid van de NVvP. In de polisvoorwaarden van uw verzekeraar kunt u nagaan voor welke vergoeding u in uw geval in aanmerking komt.
Een actueel totaaloverzicht vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Hielspoor en hielpijn

De naam ‘hielspoor’ wordt regelmatig gebruikt voor allerlei uiteenlopende soorten hielpijn. Dat is niet altijd terecht maar wel begrijpelijk: hielspoor komt namelijk ontzettend vaak voor en het is een grote boosdoener van hielpijn. Vaak zie je, dat er sprake is van een overbemeten van op maat gemaakte zolen, zie je dat bij 80% van de patienten de klachten na 2 maanden mlasting van de peesplaat, die aanhecht op het hielbeen. Wij kunnen u helpen, omdat één van de oorzaken ligt in een afwijkende stand en functie van de voeten en door het aanmeten van op maat gemaakte zolen. We constateren zie je dat bij 80% van de patienten de klachten na 2 maanden meer dan 50% zijn afgenomen. U bent ook voor deze klachten van harte welkom!

“Nooit gedacht dat mijn voeten zoveel invloed op mijn gezondheid zouden hebben.”

Manon van Teeffelen

ENQUÊTE:
SAMEN VOOR
KWALITEIT

Waar wenselijk en mogelijk verbeteren wij graag onze dienstverlening voor u. Daarom roepen wij u van harte uit om onze vragenlijst in te vullen. Dankzij uw bevindingen, op- en of aanmerkingen kunnen wij doorlopend onze aanpak en behandelingen opwaarderen. Alvast bedankt!

AFSPRAAK MAKEN?
WIJ BELLEN U
GRAAG TERUG

U kunt ons op vele manieren bereiken. Zo is onze praktijk overdag prima bereikbaar van 0830 – 1700 uur via 0348 460 507. U kunt ons mailen via info@vmch.nl. Wellicht wordt u liever zelf even gebeld? Dat doen wij graag. Vul dan uw gegevens in via de onderstaande link. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk.