Foto klachten

Door de complexiteit van gewrichten kunnen klachten van uiteenlopende aard zijn. Klachten van het bewegingssysteem hebben doorgaans een grote impact op uw functioneren in het dagelijks leven. Onze inzet is erop gericht om met u de pijn en de bijkomende beperkingen weg te nemen, en de kans op herhaling tot een minimum terug te brengen. Daartoe brengen wij in aanvang uw klachten in kaart via een anamnese, een bijbehorend onderzoek met behulp van test- en meetapparatuur. Op deze wijze onderbouwen wij de behandeling en kunnen we resultaat boeken.

Complexe klachten

Iedereen verdient een klachtenvrij leven

De ene klacht is de andere niet. Naast de algemene klachten behoren sommige klachten tot de categorie ‘complexe klachten’. Het betreft klachten aan uw bewegingsapparaat, die zich nog niet op reguliere wijze hebben laten oplossen. Er is meer expertise en aandacht nodig om tot een adequate aanpak en herstel te komen. Voet Medisch Centrum Heijgele heeft de afgelopen 20 jaar, anders dan andere podotherapiepraktijken, veel kennis ontwikkeld door uitgebreide scholing en aanvullende opleidingen, om dit soort complexe klachten te kunnen onderzoeken en te behandelen.

Met welke klachten kunt u bij ons terecht:

  • Klachten aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, heup en rugklachten.

  • Alle voorkomende klachten aan uw voeten.

  • Specifieke klachten en blessures bij kinderen.
  • Sportblessures.
  • Klachten aan de voeten, benen en rug, die arbeid gerelateerd zijn.
  • Klachten bij mensen met reuma.
  • Teenklachten, zoals pijnlijke likdoorns en drukplekken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Directe toegankelijkheid

Vanaf 1 juni 2012 zijn wij als praktijk direct toegankelijk. Dit betekent voor uw kind, , dat u om een afspraak bij ons te maken, geen verwijzing meer nodig heeft van uw huisarts. Indien u onder behandeling bent van een specialist, dan heeft u wel een verwijzing nodig. Wilt u direct een afspraak maken, vul dan onderstaande vragenlijst in.

Vergoedingen

Bijna iedere ziektekostenverzekeraar vergoedt via de aanvullende verzekering podotherapie, echter er worden verschillende vergoedingsregelingen gehanteerd. Podotherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) worden erkend door de zorgverzekeraars. Voet Medisch Centrum Heijgele is lid van de NVvP. In de polisvoorwaarden van uw verzekeraar kan worden nagegaan wat in uw geval de vergoeding is.
Een actueel totaaloverzicht vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

“Ben VMCH nog dagelijks dankbaar voor de aangemeten zolen”.

Jan-Willen De Groot

ENQUÊTE:
SAMEN VOOR
KWALITEIT

Omdat wij vinden, dat onze kwaliteit, dienstverlening en service altijd beter kan, nodigen wij u van harte uit om onze vragenlijst in te vullen. Dankzij uw bevindingen, op- en of aanmerkingen kunnen wij doorlopend onze aanpak en behandelingen verbeteren. Alvast bedankt!

AFSPRAAK MAKEN?
WIJ BELLEN U
GRAAG TERUG!

U kunt ons op vele manieren bereiken. Zo is onze praktijk overdag prima bereikbaar, tijdens werkdagen van 0830 – 1700 u via telefoonnummer 0348 460 507. U kunt ons mailen via info@vmch.nl. Wellicht wordt u liever zelf even gebeld? Dat doen wij graag. Vul dan uw gegevens in via de onderstaande link. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk.