Pijnvrij lopen deze zomer? Wij kunnen u helpen.

In samenweking met Sandalinos kunnen wij voor u op maat gemaakte slippers maken. U kunt kiezen uit 10 modellen en uw slippers volledig personaliseren in de kleuren die u wilt. Tevens worden ze door meeste ziektekostenverzekeringen vergoedt.

Bij ons staat uw voet- en/of bewegingsklacht centraal. Wij hechten aan optimale aandacht voor uw klacht en nemen ruim de tijd voor u. Als podotherapeut kijken wij of uw klachten aan uw voet, knie, heup of rug voortkomt uit een afwijkende stand of in het functioneren van voeten, benen en rug. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0348 460507.

Juni is de maand van de slippers en krijgt u 10% korting op uw slippers.

Wilt u een kijkje nemen naar de modellen, kijk dan op www.sandalinos.nl. U bent van harte welkom!

Geen reactie's

Geef een reactie